DIENSTEN

Dedicated transport

U heeft meerdere leveringen per dag of week maar wenst niet via een vast distributiekanaal te gaan?

Bij dedicated transport voorzien wij een chauffeur die enkel en alleen met uw goederen de baan op gaat. Er komt dus geen tussendepot of andere vorm van opslag en overslag aan te pas. De chauffeur rijdt dan een route met enkel uw goederen. Deze brengt hij rechtstreeks naar uw verschillende klanten. Dit is sneller, maar geeft vooral zekerheid van levering en voorkomt schade. 

Het verschil tussen dit en een huiskoerier is simpel, nooit geen zorgen meer over ziekte, verlof of uitval door een probleem met uw wagenpark. Wij voorzien een vaste chauffeur en vervanger indien nodig!

Express

Alle ritten die rechtstreeks van A naar B moeten worden gebracht, kunnen wij zeer snel verzorgen. Ook meerdere pakketten kunnen opeenvolgend door eenzelfde chauffeur rechtstreeks worden gebracht. We vertrekken steeds binnen de 60 minuten naar de gevraagde ophaallocatie.

VASTE OPDRACHTEN

Voor vaste opdrachten die op regelmatige en onregelmatige tijdstippen terugkomen, kunnen wij u van dienst zijn. Om de details van zulke opdrachten te begrijpen en alles op maat te verzorgen, komen wij graag langs om een plan en offerte op maat uit te werken.

Onbeantwoorde vragen?

Tel 03/870.52.52
info@samtrans.be
Kernenergiestraat 45A
2610 Antwerpen
België

Volg ons via sociale media

Website made by
Crossworx logo