Last Mile delivery

SamTrans is expert in het verzorgen van Last mile deliveries op maat!

Chauffeur laadt pallet met last mile deliveries in zijn wagen met heftruck.
Chauffeurs die hun last mile deliveries inladen in hun wagen voor vertrek

Op zoek naar een Last mile delivery partner?

Een last mile delivery partner vinden die écht aan je eisen voldoet, is geen makkelijke opgave. De meeste transportbedrijven zitten vast in routines. Jouw last miles worden dan ook binnen die routines verzorgd. Maar past dat wel bij jouw visie en wensen?

Bij SamTrans draaien we de rollen om. We kijken niet naar hoe jouw producten in ons gamma passen, maar bouwen een last mile delivery systeem dat specifiek voor jouw supply chain werkt. Zo beslis jij mee hoe jouw eindklant zijn goederen krijgt en welke service ze mogen verwachten. Zo werken we samen aan een leveringsketen waar leveringsgarantie, kwaliteit en service voorop staan, afgestemd op de specifieke wensen die jij en je klanten hebben, en dit zowel B2B als B2C.

Benieuwd hoe we jouw last mile delivery proces kunnen optimaliseren en personaliseren? Neem contact op en ontdek het!
Chauffeur onderweg naar zijn wagen voor een last mile delivery

Last mile deliveries op maat

Niet elke levering heeft dezelfde eisen. Een telefoonhoesje of een nieuwe wasmachine zijn nu eenmaal niet hetzelfde. Toch bieden de meeste bedrijven standaardoplossingen voor last mile deliveries aan. Maar wat als u 2 mensen wenst om te leveren? Wat als u van elke levering een foto wenst? Wat als u graag een levering zag in kledij met het logo van uw firma? En wat als uw klanten ontevreden zijn omdat de transportfirma de verwachtingen niet kan inlossen?

Het kan ook anders. Nadat we alle specifieke eisen en de producten hebben besproken, leiden we vaste en vervangchauffeurs op tot de ideale verlenging van jouw bedrijf. Elke dag laten we deze chauffeurs dedicated rijden voor jouw last mile delivery routes, die gepland worden door een vast aanspreekpunt binnen onze firma. Zo ben je altijd rechtstreeks op de hoogte van elke levering.

Op die manier kunnen wel snel, flexibel en veilig transport garanderen, elke dag opnieuw!
Planners optimaliseren routes voor last mile deliveries in België.

Hoe werken last mile delivery deliveries bij SamTrans?

Met onze last mile delivery solutions, zetten we het woord solutions in het vet. Oplossingen op maat van elke klant. Na een kennismakingsgesprek bekijken we samen de mogelijke oplossingen voor uw logistieke uitdagingen. Dit doen we zowel voor dagelijkse rondes als losse projecten.

Daarna gaan we aan de slag! We leggen routes zo optimaal mogelijk en zetten chauffeurs in die exclusief voor jou project de baan op gaan zoals bij sneltransport. of koeriersdiensten. Op die manier krijgen uw klanten vaste gezichten te zien, zijn chauffeurs gekend met uw producten en klanten en zorgen we voor de hoogste leveringsgraad mogelijk!

 Pallets als illustratie voor transport

Ik wil mijn last-mile project bespreken met SamTrans, wat moet ik juist doen?

Wij maken het graag zo simpel mogelijk voor jou

Bezorg ons een mail(9-17u) of Bel ons(24/7) met de volgende info:

Yellow checkBezorg ons een mail of bel ons met uw gegevens en een korte omschrijving van uw project.
Yellow checkOnze projectmanager zal daarna met u een afspraak inplannen om het volledige verhaal te bespreken.
Yellow checkOmschrijving goederen (gewicht + afmetingen).
Yellow checkFacturatiegegevens.

Daarna krijgt u van ons een offerte op maat om uw project op te starten

Hebt u onbeantwoorde vragen?
Camionette van Sneltransport SamTrans